Усогласеност EN54-2 & EN54-4 Фабрика користење на однапред Микропроцесорска технологија со голем капацитет на меморија

X7004 Интелигентна пожар контролен панел

Усогласеност EN54-2 & EN54-4
користење на однапред Микропроцесорска технологија со голем капацитет на меморија

Нашите најнови производи

ЗА НАС

THYH компанија специјализирана за снабдување со сигурна и системот за заштита од пожар најдобрите во својата класа. Ние доверливи и блиски односи со партнери во светот клиенти. Врз основа на духот клиент ориентација, THYH нуди професионална противпожарна заштита производи, техничка поддршка реално време и продажбата на услуги. Ние имаме тим од квалификувани инженери кои можат да понудат техничка поддршка во реално време. Во текот на последните 5 години, ние се етаблира во целиот свет како доверлив добавувач.

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ