Pajtueshmëria EN54-2 & EN54-4 <br> Duke përdorur teknologji mikroprocesor paraprakisht me kapacitet të madh të kujtesës

X7004 Inteligjente Fire Alarm Control Panel

EN54-2 Pajtueshmëria & EN54-4
Duke përdorur teknologji të avancuar mikroprocesor me kapacitet të madh të kujtesës

PRODUKTET TONA FUNDIT

RRETH NESH

THYH Company specializuar në furnizim të qëndrueshëm dhe më të mirë-në-klasë sistemit të mbrojtjes nga zjarri. Ne marrëdhënie të besueshme dhe të ngushtë me partnerët përmes klientët në mbarë botën. Bazuar në frymën e orientimit të konsumatorëve, THYH ofron produkte profesionale të mbrojtjes nga zjarri, në kohë reale mbështetje teknike dhe shitjet e shërbimeve. Ne kemi një ekip të inxhinierëve të kualifikuar që mund të ofrojë në kohë reale mbështetje teknike. Gjatë 5 viteve të fundit, ne kemi vendosur veten në gjithë botën si një furnizues i besueshëm.

ABONOHU